Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

+420 608 632 148
Horní Tošanovice 1
napište nám
Prozvoňte a zavoláme zpět.
ČÚ: 4409474349/0800

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 1 181,00 Kč (45,42 EUR)
skladem
Naše cena 292,72 Kč (11,26 EUR)
skladem
Naše cena 339,99 Kč (13,08 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 55,00 Kč (2,12 EUR)
skladem
Naše cena 109,99 Kč (4,23 EUR)
skladem
Naše cena 3 399,00 Kč (130,73 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3SoutěžeChceš vyhrát? Pro všichny příznivce sortimentu jako jsou vodní dýmky, bonga, čaje, vaporizéry,... arr3O vodních dýmkáchJak namíchat tabák do vodní dýmky? Kombinace tabáků do vodnic, příchutě, výrobce tabáky do vodní... arr3Vodní dýmky kufřík specializovaný obchod s vodními dýmkami Huliči.czVážení zákazníci, připravili jsme pro Vás nové vodní dýmky s kufříkem. Pro přehlednost jsme pro Vás... arr3Matcha čaj zelený čajDesatero o čaji Matcha Co je čaj Matcha? Výroba zeleného čaje Matcha Časté otázky na čaj Matcha -... arr3Vaporizéry a vaporizacePřinášíme Vám vše o vaporizaci tabáku, vaporizaci marihuany, vaporizace bylin, vaporizace šalvěj a... arr3Dřevěné vodní dýmky insahAR - elegantí moderní vodní dýmka ze dřevaDřevěné vodní dýmky insahAR pocházejí od výrobce vodních dýmek z České Republiky. Designové a... arr3Bongo, bonga, bongy, bongPřipravili jsme pro Vás novou sekci Bonga a vše kolem jako například: Druhy bongu? Popis bongu -... arr3Bongy, ze kterých si vybere opravdu každýNaskladnění nových bongů! Pro všechny fanoušky bongů máme krásné novinky, které jistě zaujmou... arr3Jak připravit kokosové uhlíky do vodní dýmky?Návod jak připravit kokosové uhlíky do vodní dýmky nebo také bambusové uhlíky do vodní dýmky a... arr3Nové čajové soupravy, čajové mořeKrásné čajové soupravy a čajová moře. V současné době rozšiřujeme nabídku čajových souprav a... arr3Nově přidané zbožíPřidali jsme nové BONGy, Vaporizéry, Schovávačky, Drtičky a baličky na cigarety, papírky a dutinky,... arr3Keltské amulety osm šťastných symbolů, tibetské vlaječkyKeltské amulety, krátká keltská historie čínský zvěrokruh - znamení zvěrokruhu, kdy Tibetská... arr3Proč vodní dýmku?Jedná se o záležitost jednoho či více kuřáků, předávajících si šlauch, kterým z dýmky nasávají... arr3Rozšíření sortimentu čajůČaje kvetoucí, čaje sypané i balené Nově pro Vás rozšiřujeme nabídku sypaných a balených čajů.... arr3Soutěž na Facebooku HuliciTak jak vypadaly vaše kratochvíle přez dlouze mrzkou zimu? Jaro nikde a tak vyhlašujeme soutěž pro... arr3Mini levné Vodní dýmky, Netradiční vodní dýmky, Aladin evolutionNejlevnější a nejmenší mini vodní dýmky Opět jsme zařadili do naší nabídky malé a hodně levné... arr3Čínské čajové soupravy - dárková baleníNádherná elegantní dýmka, výborný tabáček, kolektiv přátel ... a co takhle přidat i sadu čajového... arr3Čepice, šály, barety, kloboučkyMilí přátelé, s potěšením můžeme oznámit, že jsme otevřeli novou kategorii nabídky zboží. Jedná se... arr3Spuštění dopravy prostřednictvím České poštyVážení zákazníci, 1.06.2012 na vaše přání jsme spustili rožšíření možnosti služeb v rámci dopravy.... arr3NAMA panenky a zvířátkaPrávě jsme pro Vás přidali další zboží: Nosorožec, Slon, Žirafa, Panenky Hračky pocházející z... arr3Zasíláme i na SlovenskoRozhodli jsme se začít posílat i na Slovensko, nejen díky Vašim častým dotazům, ale i propojením... arr3PřipravujemeVzhledem k ohlasu, Vás zákazníků, přivravujeme pro Vás rozšíření služeb. Konkrétně se jedná o... arr3E - kouření je v módě - máme pro Vás novinkyPopularita elektronického kouření rostePatříte mezi kuřáky? A už si zase říkáte, že by jste s tím...

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.