Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

+420 608 632 148
Horní Tošanovice 1
napište nám
Prozvoňte a zavoláme zpět.
ČÚ: 4409474349/0800

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 1 290,00 Kč (49,62 EUR)
skladem
Naše cena 149,00 Kč (5,73 EUR)
skladem
Naše cena 86,59 Kč (3,33 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 109,99 Kč (4,23 EUR)
skladem
Naše cena 109,99 Kč (4,23 EUR)
skladem
Naše cena 818,00 Kč (31,46 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3SoutěžeChceš vyhrát? Pro všichny příznivce sortimentu jako jsou vodní dýmky, bonga, čaje, vaporizéry,... arr3O vodních dýmkáchJak namíchat tabák do vodní dýmky? Kombinace tabáků do vodnic, příchutě, výrobce tabáky do vodní... arr3Vodní dýmky kufřík specializovaný obchod s vodními dýmkami Huliči.czVážení zákazníci, připravili jsme pro Vás nové vodní dýmky s kufříkem. Pro přehlednost jsme pro Vás... arr3Matcha čaj zelený čajDesatero o čaji Matcha Co je čaj Matcha? Výroba zeleného čaje Matcha Časté otázky na čaj Matcha -... arr3Vaporizéry a vaporizacePřinášíme Vám vše o vaporizaci tabáku, vaporizaci marihuany, vaporizace bylin, vaporizace šalvěj a... arr3Dřevěné vodní dýmky insahAR - elegantí moderní vodní dýmka ze dřevaDřevěné vodní dýmky insahAR pocházejí od výrobce vodních dýmek z České Republiky. Designové a... arr3Bongo, bonga, bongy, bongPřipravili jsme pro Vás novou sekci Bonga a vše kolem jako například: Druhy bongu? Popis bongu -... arr3Bongy, ze kterých si vybere opravdu každýNaskladnění nových bongů! Pro všechny fanoušky bongů máme krásné novinky, které jistě zaujmou... arr3Jak připravit kokosové uhlíky do vodní dýmky?Návod jak připravit kokosové uhlíky do vodní dýmky nebo také bambusové uhlíky do vodní dýmky a... arr3Nové čajové soupravy, čajové mořeKrásné čajové soupravy a čajová moře. V současné době rozšiřujeme nabídku čajových souprav a... arr3Nově přidané zbožíPřidali jsme nové BONGy, Vaporizéry, Schovávačky, Drtičky a baličky na cigarety, papírky a dutinky,... arr3Keltské amulety osm šťastných symbolů, tibetské vlaječkyKeltské amulety, krátká keltská historie čínský zvěrokruh - znamení zvěrokruhu, kdy Tibetská... arr3Proč vodní dýmku?Jedná se o záležitost jednoho či více kuřáků, předávajících si šlauch, kterým z dýmky nasávají... arr3Rozšíření sortimentu čajůČaje kvetoucí, čaje sypané i balené Nově pro Vás rozšiřujeme nabídku sypaných a balených čajů.... arr3Soutěž na Facebooku HuliciTak jak vypadaly vaše kratochvíle přez dlouze mrzkou zimu? Jaro nikde a tak vyhlašujeme soutěž pro... arr3Mini levné Vodní dýmky, Netradiční vodní dýmky, Aladin evolutionNejlevnější a nejmenší mini vodní dýmky Opět jsme zařadili do naší nabídky malé a hodně levné... arr3Čínské čajové soupravy - dárková baleníNádherná elegantní dýmka, výborný tabáček, kolektiv přátel ... a co takhle přidat i sadu čajového... arr3Čepice, šály, barety, kloboučkyMilí přátelé, s potěšením můžeme oznámit, že jsme otevřeli novou kategorii nabídky zboží. Jedná se... arr3Spuštění dopravy prostřednictvím České poštyVážení zákazníci, 1.06.2012 na vaše přání jsme spustili rožšíření možnosti služeb v rámci dopravy.... arr3NAMA panenky a zvířátkaPrávě jsme pro Vás přidali další zboží: Nosorožec, Slon, Žirafa, Panenky Hračky pocházející z... arr3Zasíláme i na SlovenskoRozhodli jsme se začít posílat i na Slovensko, nejen díky Vašim častým dotazům, ale i propojením... arr3PřipravujemeVzhledem k ohlasu, Vás zákazníků, přivravujeme pro Vás rozšíření služeb. Konkrétně se jedná o... arr3E - kouření je v módě - máme pro Vás novinkyPopularita elektronického kouření rostePatříte mezi kuřáky? A už si zase říkáte, že by jste s tím...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů